Karakter Boyutu A A A
AÇILIM İÇİN PARTİ DEĞİŞTİRDİ
05 Eylül 2009 Cumartesi 14:00

Belediye başkanı demokratik açılımı desteklemek için MHP'den AK Parti'ye geçti
Mustafa Yıldız-Türkiye 
 
Burdur'un Çeltikçi ilçesi Belediye Başkanı Rıza Yanar hükümetin demokratik açılımını desteklediğini belirtmek için MHP'den istifa ederek AK Parti saflarına katıldı.

Belediye Başkanı Rıza Yanar'ın AK Parti'ye geçişi için Burdur Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi'nde basın toplantısı düzenlendi. Başkan Yanar, toplantıda yaptığı açıklamada AK Parti misyonunun ve çalışmalarının şahsı ile uyumlu olduğunu belirtti. Ayrıca son günlerde gündemde olan demokratik açılımı desteklemek için AK Parti'de olduğunu belirten Yanar, şunları söyledi: "Demokratik açılımı desteklemek amacıyla MHP'den istifa ederek AK Parti'ye geçtim. Partimizin demokratik açılımını bütün içtenliğimle destekliyorum. Partimizin ve ilçe halkımızın desteği ile ilçemizi daha verimli ve güzel bir yer haline getireceğime inanıyorum."

AK Parti Burdur İl Başkanı Osman Karakaya, yaptığı konuşmada hükümetin bir yere yatırım yapılırken o yerin yönetiminin hangi partili olduğuna değil orada yaşayan vatandaşların ihtiyaçlarının durumuna baktığını belirtti. AK Parti'den önce böyle olmadığını belirten Karakaya, "Daha önceden nereden daha çok oy alınırsa yatırımlar oraya giderdi. Ama bizim siyasetimizde hiçbir şey eskisi gibi olmayacak dedik ve bu şekilde devam ediyor. İşte bugün de partimizin bu adaletini, kalkınma hamlesini ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın dik duruşu ile düşüncelerini kendi düşünceleri ile paralel bulmuş Çeltikçi Belediye Başkanımız Rıza bey halka hizmet yolundaki onurlu mücadelesinde AK Parti'yi tercih etti. Kendisine bu davranışından dolayı teşekkür ediyor aramıza hoş geldiniz diyorum." şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Osman Karakaya, Belediye Başkanı Rıza Yanar'a AK Parti rozetini taktı.

Amirler.NET - İDARE'NİN NET SESİ

427 defa okundu...
metin sahin       dogruysa   27 Aralık 2009 Pazar 18:25
Dogruysa diyecek bir şey yok.
Çok okunanlar Çok yorumlananlar
Son 1 gün içinde eklenmiş haber bulunamadı.
» 2010 Mülki İdare Kararnamesi
» Şaşırtan Kaymakam Haberi
ANKET Diğer Anketler
12 Eylül 2010 Referandumunda ülke menfaatlerine en uygun sonuç hangisi olur.
EVET ÇIKMALI
HAYIR ÇIKMALI
» Tüm yazarları göster
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
Tüm hakları sakldır
İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz
Amirler.NET - İdarenin NET Sesi
Telefon:
Eposta: iletisim@amirler.net