Karakter Boyutu A A A
EMNİYET MÜDÜRLERİNİ ÇAĞIRDI
27 Nisan 2010 Salı 11:46

Toplantının yarın, İçişleri Bakanlığında yapılacağı öğrenildi.

Türkiye, birbiri ardına liderlere ve politikacılara yönelik yumruklu ve yumurtalı saldırıları konuşurken, İçişleri Bakanlığı sessiz sedasız önemli bir adım attı; İl Emniyet Müdürleri, toplantı için Ankara’ya çağrıldı.

Toplantının yarın, İçişleri Bakanlığı’nda yapılacağı öğrenildi.

81 il emniyet müdürünün davet edildiği toplantının resmi gerekçesi bütçe uygulamalarını görüşmek.

Ancak Ankara kulislerinde, bu “özel” toplantıda son dönemde meydana gelen yumruk-yumurta saldırılarının yanı sıra, Samsun ve Giresun’daki terör saldırılarının da ele alınacağı belirtiliyor.

 

EN SON TOPLANTI İKİ AY ÖNCE YAPILMIŞTI

 

81 ilin emniyet müdürlerinin zaman zaman Ankara’ya çağrılarak, rutin koordinasyon toplantıları yapılıyor.

 

Ancak yarın yapılacak toplantının “rutin” toplantılardan olmadığı da belirtiliyor.

Buna gerekçe olarak da, tüm il emniyet müdürlerinin son rutin koordinasyon toplantısının sadece iki ay önce, 29 Ocak 2010’da yapıldığına dikkat çekiliyor.
 
www.hurriyet.com.tr

2478 defa okundu...
Hüseyin Yavuzdemir       Taşrada Çalışanlar da konuşabilmeli!..   28 Nisan 2010 Çarşamba 13:36
Bu tür toplantılarda genellikle Bakanlıktan giden yetkililer ve ilgili bakan konuşmaktadır. Toplantıya katılan il Emniyet Müdürleri hep dinleyici olmaktadır. Geçmişteki uygulamalarda gördüğüm için söylüyorum. Aslında İl Emniyet Müdürleri de görüşlerini, düşüncelerini, varsa illerinde tespit ettikleri eksiklileri rahatça İçişleri Bakanına iletebilmelidir. Ama nedense herkes dinlemeyi tercih ediyor. Usulüne uygun konuşulduğunda kimse merak etmesin koltuğundan olmaz. Bu tür toplantıları tek sesli olarak icra etmekten ziyade, taşrada çalışanların da konuşabilmelerine olanak sağlamanın toplantı sonuçları açısından daha yararlı olacağını düşünüyorum.
Çok okunanlar Çok yorumlananlar
Son 1 gün içinde eklenmiş haber bulunamadı.
Son 1 gün içinde yorumlanmış haber bulunamadı.
» Tüm yazarları göster
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
Tüm hakları sakldır
İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz
Amirler.NET - İdarenin NET Sesi
Telefon:
Eposta: iletisim@amirler.net