Karakter Boyutu A A A
VALİ KIZILCIK YILIN BÜROKRATI
02 Mart 2010 Salı 10:29

2009 yılı için yılın bürokratı ödülüne Trabzon Valisi Recep Kızılcık layık görüldü.
GENÇ Liderler Derneği adlı bir kuruluş yılın genç liderleri ödül töreni düzenledi. 25 bin 434 kişinin oy kullandığı iddia edilirken, 2009 yılı için yılın bürokratı ödülüne Trabzon Valisi Recep Kızılcık layık görüldü. Bilindiği gibi Vali Kızılcık, görevine 26 Haziran 2009’da başlamıştı.

Genç Liderler Derneği’nin her yıl kuruluş yıldönümü ile birlikte geleneksel olarak düzenlediği Yılın Genç Liderleri Ödül Töreni’nde ödüllerini alacak olan genç liderler belirlendi. Yılın bürokratı ödülüne Trabzon Valisi Recep Kızılcık layık görüldü. Yılın Bürokratı dalında yaş, gençlere örnek olabilme kriterleri göz önüne alınarak Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Tarım Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Ferhat Şelli, Ağrı’nın Tutak İlçesi Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz, İstanbul Altın Borsası Başkanı Osman Saraç, Halk Bankası Denetim Kurulu Üyesi Şeref Efe aday gösterildi.
 
Genç Liderler Derneği tarafından ön elemeyle belirlenen 40 kişinin aday gösterildiği ankette toplam 25 bin 434 oy kullanıldı. 64 ülke ve Türkiye’de 45 ilden yapılan online anketle 2009 Yılının Genç Liderleri Ödülleri sahiplerini buldu. "Yılın siyasetçisi dalında Devlet Bakanı ve Baş Müzakereci Egemen Bağış, Yılın Bürokratı dalında Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Yılın İşadamı dalında Acun Medya İcra Kurulu Başkanı Acun Ilıcalı, Yılın Sporcusu dalında Supersoft Motosiklet Dünya Şampiyonu Kenan Sofuoğlu, Yılın Sanatçısı dalında Oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, Yılın Gazetecisi dalında Gazeteci Banu Güven (NTV) , Yılın Sivil Toplum Kuruluşu lideri dalında Van Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Sinan Hakan, Yılın Girişimcisi dalında Dafeng Industry Co. LTD Türkiye temsilcisi Tarkan Deniz."
'Yılın Genç Liderleri' oylamamasında kazanan adayların ödüllerini 2 Mart 2010 Salı akşamı Ankara RIXOS Hotel'de düzenlenecek resepsiyonda takdim edileceği kaydedildi.
 
http://www.gunebakis.com.tr/
Amirler.NET - İDARE'NİN NET SESİ

3926 defa okundu...
serhat güneyli       yılın valisi   02 Mart 2010 Salı 20:42
sayın valimizi kutluyoruz genç dinamik halkın yanında,yatırımlarıyla çalışkanlığıyla kısa sürede trabzonda takdir topladı, kendısını esnaf zıyaretınde tanıdım trabzon sizinle gurur duyuyor başarılarınız devamını dileriz
metin sahin       bunu yapmayın   02 Mart 2010 Salı 18:51
Yılın bürokratını seçmel ğpek iyi bir fikir degil.Bütüğmn müğlki idare amirleri yılın bürokratıdır.Bu maaşla çalışabildiklerine göre.
Hüseyin Yavuzdemir       Tebrikler...   02 Mart 2010 Salı 15:39
Trabzon gibi gündemi çok yoğun olan bir ilimizin vali olan sayın Recep Kızılcık ın yılın valisi seçilmesinden büyük mutluluk duydum. Gelecek için çok daha önemli görevler üstlenebilecek başarılı bir mülki idare amiridir. Bundan sonraki yaşamında da kendisine üstün başarılar diliyorum..
Çok okunanlar Çok yorumlananlar
Son 1 gün içinde eklenmiş haber bulunamadı.
» 2010 Mülki İdare Kararnamesi
» Şaşırtan Kaymakam Haberi
ANKET Diğer Anketler
12 Eylül 2010 Referandumunda ülke menfaatlerine en uygun sonuç hangisi olur.
EVET ÇIKMALI
HAYIR ÇIKMALI
» Tüm yazarları göster
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
Tüm hakları sakldır
İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz
Amirler.NET - İdarenin NET Sesi
Telefon:
Eposta: iletisim@amirler.net